Dobrodošli u Studio Beauty Glamour

“Beauty Glamour” je ustanova za obuku i edukaciju kozmetičara sa sedištem u centru Beograda, koja ima mogućnost da klijentima pruži vrhunsku negu lica i tela u saradnji sa nekoliko svetskih brendova. Tim stručnjaka za estetiku i kozmetologiju vrši obuku i edukaciju potencijalnih studenata prateći najnovije trendove iz ovih oblasti.

U ponudi je veliki broj tretmana kako manuelnih, tako i aparaturnih, različiti tipovi masaža i ostalih usluga usmerenih ka zdravlju, lepoti i nezi naših klijenata. Takođe jedan bitan korak je savetovanje o kućnoj nezi jer je to most koji objedinjuje svakodnevne potrebe klijenta.

Beauty Glamour u svojoj ponudi ima:

  • Edukacije
  • Tretmane lica
  • Korektivne tretmane lica
  • Tretmane tela

Profesionalna usluga i stručna edukacija

Naš tim čine renomirani edukatori iz oblasti kozmetologije i estetike. Na čelu sa edukatorkom Aleksandrom Dabić Brkić

(kozmetolog, Fakultet zdravstvenih studija)

Aleksandra Dabić Brkić

Osnivač-edukator
Aleksandra Dabić Brkić je osnivač edukativne ustanove Beauty Glamour. Sa jasnom vizijom i kvalitetnim obrazovanjem, Beauty Glamour se za kratko vreme visoko pozicionirao u oblasti kozmetologije i estetike. Svoje dugogodišnje iskustvo Aleksandra nesebično prenosi polaznicima, koji su nakon obuka osposobljeni za samostalni rad. Kroz dugi niz godina truda i stalnog usavršavanja, Aleksandra se specijalizovala za najsavremenije metode u anti aging-u, lečenju akni i uklanjanju ožiljaka.

Studio Beauty Glamour, Stanoja Glavaša 1/1, Beograd

064/180-1014

Radno vreme

ponedeljak-petak 10-20h
subota 10-17h
nedelja
m-6pm