Kavitacija se danas smatra jednim od najmoćnijih mehanizama pomoću koga se uništavaju masne ćelije. To je najnovija metoda, čija tehnologija omogućava neinvazivan i bezbolan tretman koji je ciljano usmeren na one delove tela gde imamo nakupljene tvrdokorne masnoće, kojih se ne možemo osloboditi ni jednom do sada. dostupnom metodom, niti dijetom a ni vežbama. To su najčešće: stomak, kukovi, butine, unutrašnji deo kolena, nadlaktice, stražnjica.
Kavitaciju + radio talase za telo usmeravamo za svakog klijenta posebno, tačno na određenu dubinu u tkivu, što omogućava i obezbeđuje selektivno razbijanje masnih ćelija, pri čemu koža, krvni sudovi, nervi i mišići ostaju zdravi. Kavitacija  stvara u tkivu mehuriće, koji se uvećavaju dekompresijom i rastom temperature, usled čega ovi mehurići eksplodiraju i masne ćelije pucaju. Nakon pucanja dolazi do metabolickih procesa i te masti se razlažu kao i hrana i prirodnim putem izlaze iz tela.
Pored topljenja masnih naslaga kavitacijom poboljšavamo stanje i izgled celog tela. Najnovija verzija našeg aparata, koji je kombinacija RF + kavitacija velike snage, (što znači dva aparata u jednom), masne naslage topimo, koža izgleda glatka i zategnuta a cirkulacija je mnogo bolja.
Ovaj tretman preporučujemo i posle porođaja za zatezanje stomaka, zatim posle liposukcije, kad koža ostaje neravna. Jednim tretmanom kavitacije se može izgubiti jedan kofekcijski broj, a kod celulita se smanjuje obim.
Pozovite nas za više informacija:
011/303-5560; 064-180-1014